Hoe het werkt

U kunt me altijd vrijblijvend mailen voor eventuele vragen: info@ikstemaf.nl of contact opnemen via het contactformulier. Bij een informatie aanvraag zal ik u duidelijk uitleggen wat ik doe, hoe het werkt, wat het kost (zie onderaan deze pagina) en wat er van u verwacht wordt qua informatie. U kunt dan hierna beslissen of u inderdaad een afstemming wil laten doen.

Een afstemming aanvragen

Indien u  na de informatie mail besluit een afstemming door mij te laten doen, dan stuurt u mij een aanvraag via mail waarin u aangeeft voor wie (voor en achternaam) de afstemming bedoeld is. Welk geslacht en welke leeftijd de persoon heeft. De gezinssamenstelling en bij voorkeur wat achtergrondinformatie. En u stuurt een recente foto mee.

De afstemming wordt gewoonlijk binnen twee weken na de aanvraag en betaling gedaan. De exacte tijd wordt door mij zelf gekozen. Dit is een tijdstip waarop ik ruim de tijd en rust kan nemen voor u of uw kind.

U kunt (1 of meerdere) hulpvragen meesturen die u hoopt beantwoord te krijgen. Ik zal dan in de energie, van hart tot hart, kijken wat er speelt bij u of uw kind. Hoe we dit kunnen oplossen en welke handvatten ik mee kan geven om de situatie te verbeteren.

Ik beschrijf alles wat er besproken wordt in de afstemming tot in detail en het verslag zal ik u via de mail opsturen. Vaak ziet u direct al effect van de afstemming. Soms heeft het even tijd nodig en zijn de handvatten heel belangrijk om verandering te bewerkstelligen.

Vanaf 10 jaar dient er toestemming van de persoon zelf te zijn – bij kinderen is toestemming van 1 van de ouders/verzorgers nodig.

Een afstemming kost €50,-.